top of page

Hvad siger deltagerne?

"Du gør det fantastisk, jeg har gået til yoga i mange år, men hvor er jeg glad for, at gå på DIT hold, du forstår virkelig at undervise med zen, tager det bedste fra alle verdener, og gør det til dit eget, og får os alle med - jeg føler mig født på ny, når jeg har været til DIN yoga - fyldt med fornyet energi, så skønt."

- Anette, deltager på Yoga for harmoni og balance

”Jeg er nybegynder i yogasammenhæng men efter at have været med på Rikkes Hiit Yoga-hold en sæson, ved jeg, at yoga er kommet for at blive i mit liv. Rikke har en fantastisk evne til at guide og motivere sine holddeltagere gennem yoga-timen med spændende og varierende øvelser fra gang til gang, så det aldrig bliver ensformigt. Og så har hun styr på tid og plan og en utrolig ro og imødekommenhed over sig, så man altid går fra timen med en dejlig følelse af harmoni og velvære inden i sig.”

- Maria, deltager på HIIT yoga

Jeg er meget begejstret for din måde at undervise på. Det rolige tempo, dine grundige instruktioner og din anerkendende tilgang til vores kroppes forskellige grænser. Du viser ofte alternative stillinger, så alle kan være med. Desuden har du en super dejlig energi og er utrolig behagelig og autentisk.

Tusind tak for dig 🙏

- Carina, deltager på Yoga for harmoni og balance

"Jeg har fulgt Rikkes yogahold i flere sæsoner og er meget glad for det. Rikke skaber en meget behagelig atmosfære, og så er hun god til at variere træningen med udgangspunkt i forskellige temaer. Jeg kan varmt anbefale Rikke som yogalærer." 

- Mette, deltager på Yoga for harmoni og balance

"Din guidening var fuldstændig magisk, fortryllende og næsten hypnotisk. Jeg har ryddet alle mine tirsdag formiddage for at være med her hver uge, og prøver at få flere med til holdet" 

- Deltager til Pilates Yoga

"Det er bare SÅ godt det her yoga, men det er det jo altid.."

- Deltager til Yoga for harmoni og balance. 

"Dét her, det er det bedste der sket i mit liv."

Deltager til Pilates Yoga

"Jeg har været glad for at kombinere yoga og intervaltræning, så jeg både får strukket mig, pulsen op og slappet af på en time. Mens Rikke guider super godt ved at lave øvelserne selv og med stor tolerance for deltagernes formåen.

Det har endda fungeret online!"

- Jens, deltager på HIIT yoga

"Rikke was a gentle and sensitive sound therapist. It was my first time receiving sound therapy. So, I did not know what to expect, but I took it for a curiosity and experience and it was really worthwhile. I enjoyed experiencing a different range of sounds and their vibration and resonance. The sounds were beautiful. The therapy was soothing and relaxing. What I particularly liked was the non-invasive nature of the therapy. I was able to focus on the sensations that various sounds impacted on my body and mind. The post session conversation with the therapist was also very helpful for me to make sense of the entire sound therapy experience and work out how to deal with stressful situations. Highly recommended.

Tusind Tak, Rikke. 


- Kyoko, fra London, deltager på lydsession

bottom of page