top of page

Yoga

Yoga​ og bevidstheden

Når vi i nærvær arbejder med opmærksomheden, åndedrættet og kroppen, kan der ske forandringer og transformationer indeni, som kan støtte os i vores møde med livet og dets udfordringer.

Yogaen består af kraftfuldte værktøjer og virksomme teknologier - udviklet over tusinder af år, og kan potentielt hjælpe og støtte os i til at få kroppen, psyken og sindet i større harmoni og balance.

Yogaen kan styrke, smidiggøre, balancere os, så vi kan opleve velvære. 

På et mentalt og emotionelt plan kan yogaen støtte os med at finde indre ro og være mere nærværende og bevidste i nu'et, finde "hjem" i os selv, ind til kernen.

Yogaen kan potentielt støtte os på vejen med at åbne op til kreativitetens flow, kultivere hjertets kvaliteter og åbne op til inspiration og visdom, forbinde det indre og ydre, til én helhed.

Det kan være tilgangen til os selv, verden omkring os, vores indre og ydre oplevelse, vores observation og reflektion. Hvad vi gør med vores fokus og opmærksomhed og hvordan vi handler i verden, overfor os selv og andre. 

Yogaguidning, undervisning og workshops

Yoga til Alle tilbyder både alm. yogasessioner/ hold yoga og yogaworkshops med skræddersyet indhold, fx extra fokus på yoga i forbindelse med stress, ryg, lænd-og bækken, hormon balance. Det kan også være yogafilosofi og yogapsykologi, meditativ væren eller en kultiverende hjerteåbnenede praksis.

Yogaundervisningen kan fx bestå af en kombination af kropsstillinger, flows og øvelser (asanas), åndedrætsøvelser/ breathwork (pranayama), meditation, mantra, mindfulness og opmærksomhedsøvelser, guidning til dyb afslapning (yoga nidra). Evt. med afsluttende lydbad eller lydhealing.

Yoga der hentes inspiration fra er bl.a. fra den klassiske hatha yoga, kriya yoga, yin yoga og kundalini yoga.

Under punktet kalender kan du se, hvor jeg aktuelt har hold, hvor jeg guider i yoga, det er pt. primært omkring Nærum, Lyngby, Holte og Birkerød på Nordsjælland.

Yogaen kan enten foregå i en gruppe eller 1:1 sessioner.

Det kan både foregå i et fysisk rum, eller online.

Du er velkommen til at tage kontakt for at høre nærmere om mulighederne i forhold til dine behov.

 

R_Yoga.jpg
bottom of page