top of page

Sessioner med lydhealing og lydmassage

Lydbad/ lydmassage og lydhealing

Lydbad med krystal- og synge/ klangskåle kan foregå individuelt eller i en gruppe. Vi indleder med guided intuning og breath- og bodywork for at gøre krop og sind klar til oplevelsen. Vi åbner måske også op i vores egen lydkanal og toner med stemmen eller synger et enkelt mantra. Vores egen lyd og stemme er et særdeles virksomt værktøj, til at få kroppen til at slappe af, vibrere og åbne op til afslapningsrespons mv.

 

Liggende på yogamåtter eller tæpper kan deltagerne synke ind i væren, lade lydvibrationerne omslutte feltet, og opleve deres egen unikke indre rejse.

Vi kommer langsomt tilbage og der kan evt. være deling efterfølgende. 

Tag kontakt og hør nærmere om mulighederne, hvis du er interesseret i en individuel session, eller kan samle en gruppe, der sammen ønsker denne oplevelse, og har et sted det kan foregå.

 
Events og arrangementer med lyd og healing

Se kalender for kommende arrangementer med åben tilmelding til lydbad.

Arrangeres ca. en gang om måneden, hvor vi er to facilitatorer - udover lydbadet faciliteres reiki healing og aromaterapi med Doterra olier. Alt i alt et powerfuldt arrangement 

Lyd til individuelle sessioner

I individuelle sessioner kan der fx blive brugt tibetanske klang- og syngeskåle, krystalskåle men også stemmegafler/ tuning forks som placeres på kroppen og sender vibrationer ind i den eller i kroppens felt samt evt. rasler, chimes.

Ud over selve lyddelen, vil den individuelle session også indbefatte samtale og vejledning. Tag kontakt hvis du er interesseret i individuel session og vil høre om muligheden for det.

Om lyd: resonans og entrainment

Når lydbølger rammer vores krop eller energifelt, vil energifeltet, energikroppen og den fysiske krop, celler og molekyler i følge principperne om resonans og entrainment påvirkes af lydbølgerne. Lydvibrationer og lydfrekvenser er energi i bevægelse, som har potentiale til at påvirke os på fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt plan.

Effekter af lydhealing

Lyd og frekvenser kan have en effekt på kroppen, cellerne, ændre hjernens frekvenser til mere afslappede og meditative tilstande. Kan potentielt lindre smerte og stress, balancere nervesystemet, reducere inflammation, balancere emotioner og følelser, fremme afslapning. Transformere og facilitere indre harmoni og helhed.

Lydhealing historisk

Brugen af lyd til healing går langt tilbage i historien. Shamanerne sang eller trommede for at heale mennesker. I de antikke mysterieskoler i Egypten, Indien, Grækenland var lyd en højt udviklet hellig videnskab. Soniske vibrationer var kendt som en fundamental kreativ kraft i universet.

I moderne tid har eksperimenter i cymantikken demonstreret, hvordan forskellige substanser som væsker og sand tager forskellige former alt efter hvilke lydfrekvenser, der blev spillet for disse, og at lyd har evnen til at påvirke og ændre den molekylære struktur i fx vand.

IMG_4114.jpg
bottom of page